Meny April / Menu April
Nässelsoppa, krispigt bacon, smetana, löjrom
Nettle soup, bacon, sour cream, bleak roe
-0-
Kalventrecôte, potatisterrin smaksatt med prästost, grön sparris, salsa verde, rödvinssky, marinerad tomat
Entrecôte of veal, potato terrin flavored with prästost (swedish cheese), green asparagus, salsa verde, red wine sauce, marinated tomato
-0-
Rabarber inkokt med vanilj-& rosévin, färskostmousse, hallonsorbet, kolakakor
Rhubarb cooked with vanilla and rosé wine, cream cheese mousse, raspberry sorbet, cookies
595:-
Vinmeny 445:-
Två sorters ost som en mellanrätt 75:-
Klassiska menyn / The classic menu.
Kalixlöjrom, råraka, rödlök, crème fraiche.
Swedish Kalix bleak roe, hash brown, onions, sour cream.
-0-
Färsk Oxfilé, Finland, Sauce Béarnaise, pommes frites, sparrissallad med citronette
Filé mignon, French fries, sauce béarnaise, red wine sauce, seasoned salad.
-0-
Créme Brûlée
Meny 745:- inkl moms (655:- exkl moms)