Stora sällskap

Meny April / Menu April

Nässelsoppa, krispigt bacon, smetana, löjrom
Nettle soup, bacon, sour cream, bleak roe

-0-

Kalventrecôte, potatisterrin smaksatt med prästost, grön sparris, salsa verde, rödvinssky, marinerad tomat
Entrecôte of veal, potato terrin flavored with prästost (swedish cheese), green asparagus, salsa verde, red wine sauce, marinated tomato  

-0-

Rabarber inkokt med vanilj-& rosévin, färskostmousse, hallonsorbet, kolakakor
Rhubarb cooked with vanilla and rosé wine, cream cheese mousse, raspberry sorbet, cookies

595:-

Vinmeny 445:-

Två sorters ost som en mellanrätt  75:-

 

A la carte

Klassiska menyn / The classic menu.

Kalixlöjrom, råraka, rödlök, crème fraiche.
Swedish Kalix bleak roe, hash brown, onions, sour cream.
-0-
Färsk Oxfilé, Finland, Sauce Béarnaise, pommes frites, sparrissallad med citronette
Filé mignon, French fries, sauce béarnaise, red wine sauce, seasoned salad.
-0-
Créme Brûlée

Meny 745:- inkl moms (655:- exkl moms)